Een vaderdag cadeau bedenken valt niet altijd mee en je hoeft niet altijd heel veel input van papa zelf te verwachten.. 😉 Nou denk ik niet dat je een vaderdag cadeau hier bij De Poppenfee gaat vinden (al hoewel kindjes wel heel lang lekker zelf met de poppen kunnen spelen en rust stiekem een heeel goed cadeau is!), maar terwijl ik zelf aan het zoeken was vond ik een aantal cadeau’s die je samen met je kindjes goed zelf kun knutselen. Ik verzamelde een aantal leuke hieronder, want mama zijn is al druk genoeg!

Vaderdag BBQ saus en meat herbs – met printable – No Ordinary Tales

Liefde gaat door de maag en hier thuis is er een papa die best wel blij wordt van BBQ saus (en van BBQen in het algemeen). Bij deze DIY vind je niet alleen een lekker recept, maar ook nog een leuke manier om alles aan te kleden. Je vind de DIY hier!

Pret met papa – Hip en Hot

Dit vind ik een ontzettend leuk vaderdag cadeau, het is niet alleen best wel makkelijk om te maken, ziet er leuk uit, maar is extra leuk omdat er zoveel activiteiten in passen om te doen. En als je kinderen gezellig met papa op stap zijn leuke dingen doen, heb jij even me-time! Win-win noemen we dat 🙂 Je vind de DIY hier op hipenhot.nl.

Ontspannend vaderdag shirt/overhemd

Ik moest eigenlijk vooral heel erg lachen om dit idee, kids spelen lekker met de autootjes en papa kan nog even chillen. Ik vond het idee op Pinterest, maar kan niet echt goed vinden waar de DIY vandaan komt. (Mocht jij het wel weten, let me know!) Volgens mij heb je er alleen een wit (oud) overhemd of tshirt, textiel stiften en wat fantasie voor nodig. (Je kunt natuurlijk ook je kind zelf aan de slag laten gaan hiermee.)

Mok – 4mama – sien&co

Ik kreeg afgelopen moederdag een hele mooie versierde mok cadeau en papa keek best wel een beetje jaloers 😉 Je kunt net als bij het voorbeeld aan de slag gaan met een template, maar natuurlijk ook je kids de vrije hand geven.. Je vind de knutsel hier!

Vaderdag kookschort – Our Family World

Deze DIY past best wel goed bij de eerste van dit rijtje, ook leuk als setje dus! Mocht het voor een vader zijn die niet zo’n ster in BBQ’en is, dan kun je er natuurlijk ook iets anders op zetten, zoals #1 papa of allerliefste vader. Je vind de DIY hier.