Aan het eind van deze maand vieren we Koningsdag, een goed excuus om kroontjes te maken! (Al heb je daar natuurlijk eigenlijk helemaal geen excuus voor nodig..)
De Poppenfee verzamelde de leukste, maar ook makkelijkste bij elkaar. Ze zijn heel erg geschikt voor prinsessen (of prinsen), maar nog leuker als je er ook eentje maakt voor jouw pop! Iedereen weet, twinning=winning 😉

DIY Kroontje van plastic fles – via Moodkids
knutsel kroon plastic fles
Met deze super makkelijke en leuke knutsel maak je van een plastic fles een gaaf kroontje. Je vind de stappen en benodigdheden hier op moodkids.

WC/keuken-rol kroontje – via Craft & Creativity
wcrol kroon knutsel diy
Dit is een knutsel met wc-rol (laat Ursula het maar niet horen ;)), maar erg simpel en snel te maken. Je kunt het met washi tape, verf en glitter natuurlijk ontzettend mooi maken, niemand die nog ziet dat het ooit een wc-rol was. Je vindt de knutsel-stappen hier op de website van craft&creativity.com

Kroon van pijpenragers – via Kelli Murray
kroontje goud knutsel
Deze leuke kroontjes maak je van pijpenragers en eventueel een haarband, natuurlijk ook ontzettend leuk in andere kleuren. Je vindt de DIY hier op de site van Kelli Murray.

! Let op: Als papier nat wordt (jammer genoeg regent het nog wel eens op Koningsdag) kan het afgeven op je kleding of je popje.