Magisch feeënstof & heel veel liefde bij elke bestelling! Shop nu

Menu

Gratis verzending vanaf €50,-
EUR

Mini Cart

Bestellen & Verzending

1. VERZENDING & BEZORGING

Bestellingen worden alleen in Nederland en naar België verzonden. Bestellingen worden altijd als pakket verzonden, dit voor de bescherming van de producten. Afhankelijk van de producten die je besteld is dit in Nederland een brievenbuspakket of een gewoon pakket. De kosten van een brievenbuspakket  zijn €3,50 een gewoon pakket kost €5,50. Bestellingen boven de €50,- hebben gratis verzending, dit is wel een optie die je zelf moet aanklikken in het afreken proces. De verzendkosten voor een verzending naar België zijn altijd €9,-. Je krijgt altijd een track and trace code zodat je de bestelling kunt volgen.

Let er op dat je het juiste adres invoert bij je bestelling, als een bestelling eenmaal in behandeling is kan dit niet aangepast worden.

2. BESTEL STATUS & TRACKING

Alle bestellingen worden pas na betaling verzonden, dit gebeurt op dit moment op dinsdag en af en toe op donderdag. Het kan zijn dat door feestdagen het langer duurt voor je bestelling wordt verzonden. Op maat gemaakte producten hebben een langere levertijd, je krijgt via de mail de precieze tijd door gegeven. Wanneer een bestelling verzonden is krijg je hier een mail over. Voor verzending zijn we afhankelijk van Postnl, vaak wordt een bestelling binnen 24 uur na het ontvangen van de verzendmail bezorgd, maar hier zit wel eens wat vertraging in. Het kan zijn dat je bestelling vertraging oploopt bij Postnl, je bestelling is altijd te volgen via een track & trace code.

Afhalen/Lokale bezorging

Woon je in Lansingerland? Dan komen we in overleg de bestelling ook wel eens langs brengen. Je kunt de bestelling dan ook op afspraak op komen halen, dit kan ook als je niet in Lansingerland woont. De Poppenfee neemt dan contact met je op voor een afspraak.

3. BELASTING

Over alle producten en diensten die De Poppenfee aanbiedt geldt een BTW-tarief van 21%. Alle prijzen op de website zijn al incl. deze btw (ook voor wholesale).

4. BETAALMETHODES

We accepteren betalingen via iDeal, PayPal en bank overschrijving.