Magisch feeënstof & heel veel liefde bij elke bestelling! Shop nu

Menu

Gratis verzending vanaf €50,-
EUR

Mini Cart

Over De Poppenfee

Heel veel liefde, dromen en feeënstof

DE POPPENFEE

Er was eens.. een mama die het heel erg leuk vond om popjes voor haar meisje te maken. Als een poppenfee maakt ze een soort van magische poppen, door er heel veel liefde, dromen en feeenstof in te stoppen. Al snel versbreide het nieuws van de magische popjes zich en begon de mama ook poppen voor andere kindjes te maken. Nu kun jij zo’n lieve pop adopteren door er een te bestellen op deze website. De pop wordt dan natuurlijk met heel veel liefde, dromen en feeenstof gemaakt, mooi ingepakt en naar jou toe gestuurd. Helemaal speciaal voor jou! Ze leefde nog lang en gelukkig, maar dit is natuurlijk nog lang niet het einde! 😉

DE POPPENFEE WERKPLAATS

Alle poppen en al het andere leuks worden in een magische werkplaats gemaakt. Een fijne ruimte vol met heel veel verschillende stoffen, die met veel zorg uitgekozen worden. In de werkplaats worden lieve nieuwe poppen en ander speelgoed bedacht, maar worden ze ook voorzichtig opgeborgen tot ze geadopteerd worden.

Anne Sara

De Poppenfee heet eigenlijk Anne Sara, een roodharige mama van een meisje, getrouwd met Koen. Ze is een illustrator met een webshop vol zelfontworpen producten, een tekenboek in de winkels en een eigen collectie bij Hallmark. Als hobby vindt ze het leuk om te freubelen en popjes te maken, die kun je op deze website vinden.

HANDGEMAAKT

Alle producten van De Poppenfee worden met de hand gemaakt en zijn daardoor one of a kind. Al het speelgoed is net zoals de kindjes die het ontvangen helemaal uniek. Alle ontwerpen worden net zo lang verandert en getest totdat ze helemaal perfect zijn.

De Poppenfee maakt al haar producten met heel veel liefde, dromen en feeënstof.
De producten zijn hand gemaakt en daar door one of a kind.

Eleanor

Eleanor

Expert en tester
Anne Sara

Anne Sara

De Poppenfee
Test popje

Test popje

Uitprobeermeisje en paspopje