Pas deelde ik al knutsel-kroontjes die natuurlijk extra leuk zijn om voor Koningsdag te maken, maar er zijn nog veel meer fijne knutsel ideeën. Ik verzamelde er een aantal hier, maar meer inspiratie hier op het Poppenfee Pinterest account te vinden, met natuurlijk een koningsdag-inspiratie-bord.

Koningsdag tutu – via bmellow.nl
tutu koningsdag tule
Hoe leuk is deze tutu?! Je hoeft de naaimachine er niet voor uit de kast te halen en je kunt een grote versie maken en een kleintje voor je popje. Je kunt om het af te maken natuurlijk ook nog wat oranje tule toevoegen. Hoe je deze tutu maakt vind je hier op bmellow.nl.

Koningsdag aardbeien – via Laura’s Bakery
koningsdag recept
Dit is een makkelijk recept, je hoeft eigenlijk alleen maar te dippen, maar het ziet er super feestelijk uit. En alhoewel het natuurlijk niet gezond is, misschien alsnog wel beter dan de vette en zoete snacks die er de rest van de dag gegeten worden. Je vindt het recept op laurasbakery.nl (waar nog heel veel meer fijne recepten staan!)

Koningsdag tshirt met ketting – Moodkids
koningsdag shirt ketting diy
Je pimpt een wit t-shirt super snel om tot een echt koningsdag-meiden-shirt! Rest ons alleen nog maar hopen dat het tshirten-weer is de 27e ;). De benodigdheden en stappen staan hier op moodkids.nl

Koningsdag slinger – via Knutselopdrachten
slinger koningsdag
Deze slinger is ontzettend vrolijk en je hebt er niet veel voor nodig. Binnen no-time heb je het huis, je kraampje of kleedje helemaal versiert. Volgens mij kun je de slinger ook prima in andere kleuren maken voor bijvoorbeeld een prinsessenfeest. Je vindt de knutsel op knutselopdrachten.nl.