Magisch feeënstof & heel veel liefde bij elke bestelling! Shop nu

Menu

Gratis verzending vanaf €50,-
EUR

Mini Cart

Retourneren

RETOURNEREN/RUILEN

We willen dat je blij bent met je bestelling en vinden het vervelend als dat niet het geval is. Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, willen we dit graag voor je oplossen, je kunt het product/bestelling binnen 14 dagen retourneren. De volgende voorwaarden moeten dan wel gelden:

  • De producten moeten nog in de orginele verpakking zitten, compleet met eventuele labels. (Het plastic, niet dat superleuke roze stippen papier)
  • Alle items moeten nog ongebruikt zijn.
  • Als je een product bij een ander verkooppunt gekocht hebt is dat de plek om te retourneren.

Als je een product of bestelling wilt retourneren is het van belang dat je altijd eerst naar lieve@poppenfee.nl mailt en dit aanmeld. Daarvoor hebben we je bestelnummer nodig en willen we graag weten welke producten je terug stuurt. De verzendkosten om het product terug te sturen zijn voor de consument.

Sale items mogen niet geruild worden.

PRODUCT HEEFT SCHADE

Oeps, er is iets mis gegaan. Is er iets fout gegaan met je bestelling? Stuur een foto van de schade samen met je bestelnummer naar lieve@poppenfee.nl en dan gaan we zo snel mogelijk een oplossing vinden. Via de mail krijg je te horen of je het product moet terug sturen (voor bijvoorbeeld reparatie) of dat er een andere oplossing is.